GussStahl Lienen GmbH & Co. KG

GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL), som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialist inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter med en vægt på 1-1.000 kg stykket. Hvad enten det drejer sig om støbestål, sandstøbninger, helformstøbninger eller de unikke ”lost foam”-støbninger (støbeproces hvor skummodellen fordamper), er GSL garant for den højeste kvalitet gennem alle procestrin.
 
GSL’s styrke er udvikling og videreudvikling af støbeemner i nært samarbejde med kunden. I overensstemmelse med kundens ønsker og ved hjælp af hans tegninger og specifikationer, skaber GSL teknisk optimerede løsninger med høj omkostningseffektivitet.
 
GSL har som de eneste i Europa en "lost foam”-produktionslinje og er anerkendt over hele verden som én af pionererne inden for moderne og miljøvenlige produktionsprocesser.
 
Læs mere om GSL her

Eksempler på produkter fra GSL ses her
 
Materialer:
  • Stål – det alsidige materiale. 
  • Ulegeret og lavtlegeret stål. 
  • Sejhærdningsstål. 
  • Højtemperaturstål. 
  • Kulderesistent stål. 
  • Rustfrit stål. 
  • Varmebestandigt stål. 
  • Slidstål.
Læs om materialerne her
 
Hent den samlede liste over materialer her
 
 
Lost foam – en fordelagtig støbeproces
GSL har 20 års erfaring med "lost foam”, der er en moderne produktionsmetode til fremstilling af støbte metalkomponenter med kompleks geometri. Brugen af evaporerende skummønstre i samlingsfri støbeforme gør det muligt at fremstille gratfri, målnøjagtige stålemner med fremragende overfladekvalitet.
 
Læs om metoden her, eller hent lost foam-brochure
 
 
Sandstøbning – en fleksibel støbeproces
Sandstøbning er i forbindelse med koldhærdningen en særlig fleksibel støbemetode til små og middelstore serier. Bindingen af formmaterialet med en syntetisk furanharpiks gør det muligt på en fleksibel måde at tilpasse støbeformens størrelse og geometri til de ønskede støbninger. Dette giver støbte emner med fremragende overfladekvalitet og målnøjagtighed.
 
Læs om metoden her

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenov.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud